сряда, 8 юни 2016 г.

3 Лесни начина да разберем дали домът ни се нуждае от енергийно изчистване

За да се чувстваме добре и в хармония в нашият дом, е нужно той редовно да бъде пречистван. Често ме питат, как да разбера кога е нужно да се пречисти жилището, на колко дни? 

В следващите редове, ще ви дам три лесни начина, с които може да разберете дали е време за енергийно изчистване на домът ви.




Първи начин:

С пляскане, минете в кръг всяко едно помещение от жилището ви, като плясвате силно с ръце. Задължително минете през ъглите на стаята. Звукът, трябва да бъде ясен и силен, като звън. Ако е заглушен и не се разнася из стаята, значи е време за енергийно изчистване.

Втори начин:

Можем да разберем чрез въздуха в помещението. Когато е чиста дадена стая, въздуха някак си е лек и носи свежест. При енергийно замърсено помещение, той е тежък и все едно не ви достига въздух, независимо колко проветрявате. 
Припомнете си попадали сте и в двата вида помещения със сигурност, например в Библиотеките въздуха е доста тежък.

Трети начин:

Като наблюдаваме настроенията си. Чувствате ли се весели, безгрижни и изпълнени с енергия когато сте в домът си? А, ако не се чувствате така време е да пречистим жилището си. Знак за пречистване е и ако сме унили, тъжни, в депресивно настроение, изнервени и ако има конфликти с близките ни хора.

Какви са ангелските съвети за пречистване и освежаване на енергията в домът ни, може да прочетете в статията "Ангелски Фън Шуй"


Ако ти е харесала статията и смяташ, че може да бъде полезна и на твоите приятели. Сподели я като използваш, социалните бутони под статията.


Желая ви Любов и Светлина
Даниела Тодорова

Няма коментари:

Публикуване на коментар