вторник, 14 юни 2016 г.

С какво може да ни помогнат ангелите в Ангел Консултация?

С какво може да не помогнете на ангелите в Ангел Консултация? 


Един въпрос, който ми се задава често и на който винаги ми е трудно да отговоря с едно изречение.  Но ако трябва да обобщя с едно изречение, то ще гласи така:

 Ангелите ще внесат мир, покой и любов в живота ви.


Нека сега да разгледам подробно какво представлява и защо консултация.


Консултация, защото има терапевтичен ефект, след него си облекчен, поспокоен и обнадежден в разрешаването на всички свои въпроси. Аз на шега му казвам "Духовна психология", но колко е шега не се знае. 

Всичко споделено и изказано в сеанса остава между консултанта и клиента. И цялата терапия е насочена към това да донесе мир, любов и покой на човека върху когото се прилага.


Областите, които засягат консултацията

Всякакви са, дори и тези за които не предполагате че съществуват. Може да е за работа, житейска цел, подобряване на взаимоотношения между двама души, подобряване на здраве, насока в объркан момент, емоционални травми, просто за съвет или да се докоснеш до ангелската енергия. Разбира се че има още области, които консултацията може да засегне, Просто в нея човекът получава насоките, за там където има нужда или желае.


Как протича консултацията

Започва с кратка релаксация, следва кратък разговор за уточнение в каква насока ще е гледането. И се пристъпва към самата консултация. Във всяка една аз работя и с Рейки енергията и сеанса е лечебен. Използвам ангелски карти, които са ми насока и след тяхното подреждане, предавам съобщенията от ангелите и духовни водачи на клиента. 


Колкото по малко знам предварително, токова е по добре за мен, понеже тогава егото ми не се меси и мога да бъда чист канал. 

Емоционално е, и толкова прекрасно, да усетиш любовта и да осъзнаеш, че не си сам. Аз всеки път плача като си правя на мен консултация, плача от радост и от любовта която ме докосва.


Какво Не е консултацията

Консултанта не е врачка, за мен бъдещото го градим всеки един миг и е толкова променливо, че си е чиста загуба на енергия да се гледа там.

Не замества докторите и не лекува болести, може да спомогне в оздравителният процес, но не и да излекува болест.

Не вреди, понеже клиента получава точно това от което има нужда чрез консултанта. А консултанта е канал на Божествена енергия, която навлиза през него и я предава на получаващият.


Каво може да ти даде ангел консултацията

 Може да ти даде яснота, конкретни стъпки какво да предприемеш за да постигнеш удовлетворение или решаване на твой проблем. А когато ги научиш, ти автоматично се чувстваш успокоен и някак ти е по леко на душата.


Ще научиш една друга гледна точка и виждане над нещата, които те притесняват или затрудняват в дадена сфера от живота.


Ще ти спести месеци или години на лутане и размишления върху:

Защо отново се случва така? Защо съм тук където съм? Как да излезна от ситуацията в която се намирам? Защо не се чувствам удовлетворен? Как да имам желаното?


 Ангел Консултацията ще ти даде яснота и точно напътствие на всички тези въпроси. 


Знам много добре как тежи на душата, когато не намираш отговор и не спираш да търсиш. Изпитвала съм го и аз, и сигурно се питаш защо след като имам дарбата да чувам своите водачи.

Еми защото понякога си мисля, че мога и сама или че това е дреболия да ги занимавам. Е, в крайна сметка когато ми омръзне да се лутам се допитвам до тях.


Знам и че ти най-вероятно искаш сам да се справиш. Или си мислиш, че е дреболия?


Но, не е нужно, когато ангелите и духовните водачи са тук за теб и те желаят да ти помогнат. Аз, също съм тук за теб и желая да ти помогна, като ти предам техните напътствия. 


Готов ли си да получиш напътствията от твоите ангели и духовни води?


Разгледайте  ТУК  консултациите, които предлагате и се свържете с мен да уточним, детайлите относно вашата Ангел Консултация.




Желая ви Любов и Светлина

Даниела Тодорова

Няма коментари:

Публикуване на коментар