неделя, 15 март 2015 г.

Не отлагай ЩАСТИЕТО си!


В тази статия ще засегна темата за нашата работа. Тази тема я избрах, тъй като точно работата изпълва повечето от времето ни на съзнателен живот и точно тя е една от основните причини да се чувстваме удовлетворени и щастливи или не.

  В практика ми често правя консултации на хора, които се чувстват неудовлетворени от живота или пък същия ги е поставил в позиция на застой. В тези случаи винаги животът на човека е изпълнен с безброй сигнали и знаци, че се е запътил към посока която не е неговата и не му носи щастие. Един от тези сигнали е неудовлетвореността и това хич не е лошо чувство, а ни сигнализира, че нещо не е както трябва и това което правим не ни носи удовлетвореност.

Живеем в свят, който ни е наложил стандарти и разбирания в които понякога не можем да се поберем и по скоро ни вредят, те са против нас и нашите съкровени желания. Много често ние работим дадена работа, поради грешните причини и разбирания: защото така трябва, защото трябва да изкарваме пари или пък защото работата е престижна. И тук можем да се запитаме, къде сме ние във всичките тези причини, къде останаха нашите съкровени желания и интереси и най-важното какво желаем ние наистина? Пренебрегвайки себе си ние вървим в посока против нас и е добре да се запитаме защо правим тези компромиси със себе си.

Много по-лесно и удовлетворяващо е да работим работата, която ни доставя истинско удоволствие. В ангелските консултации, ангелите често съветват хората: Да обърнат внимание на сигналите и на това което ги притеснява, да размислят и да се насочат към това което желаят в действителност, поради правилните причини - понеже ни доставя удоволствие, изпълнени сме с възторг и сме щастливи.

Често ние също така си мислим, че хобито ни си е просто хоби и е невъзможно да изкарваме достатъчно пари с него, за да се издържаме. Моя съвет в тези ситуации е потърсете информация в интернет за вашето хоби и ще откриете, че всъщност има много хора, които точно със това същото хоби имат добре разработен и печеливш бизнес.

Съветите на Ангелите са да повярваме в себе си и силата си. Всичко на този свят е възможно, стига да го желаем истински. Помолете вашите ангели пазители, да ви помогнат за осъществяването на вашите копнежи.
 Действайте и не отлагайте Щастието си!

С пожелания за любов и светлина
Даниела Тодорова  

Няма коментари:

Публикуване на коментар