вторник, 23 юни 2015 г.

Ангелски Фън Шуй

Домът ни е мястото където си почиваме и релаксираме след забързаното ни ежедневие. Има един израз "Домът е нашата крепост", но понякога обаче в нашата крепост цари напрежение и дискомфорт.
В настоящата статия ще споделя всичко това, което ангелите са ми предали за да изпълним домът си със светлина и любов и да я поддържаме.

Нека започнем с това, което физиците доказаха, че всичко е енергия. И така в нашето жилище ние виждаме мебели, предмети, стени и т.н., но всъщност всичко което ни заобикаля е енергия. Енергията е жива и има памет, понякога застоява и не може да се движи свободно, тогава е нужно да я раздвижим и обновим.

Раздвижване и обновяване.

Добре е периодично, да правим размествания и да внасяме нещо ново в жилището си. Може да е една ваза например, на която ще сменим мястото (не е нужно да местим нещо голямо) или може да купим ново цвете. Развихрете фантазията си и се оставете интуицията да ви води. Хубаво е в стаите да няма места с натрупани много неща на едно място, например по рафтовете на секциите, етажерките и т.н. Освобождавайте се редовно от неща, които не ползвате от дълго време и заменяйте с нови.

Може да помолите вашите ангели пазители и ангели на домът ви да ви помагат, насочват и напомнят, когато е нужно да раздвижите или обновите енергията в жилището си.


Въздух и Светлина.

Проветрявайте редовно, а когато има слънце оставяйте широко отворени прозорците във всички стаи за половин-един час, така че слънцето хубаво да ги огрее.

В моето детство беше прието сутрин, когато се събудим да отворим широко прозорци и да изнесем завивките и чаршафите да се проветряват под слънчевите лъчи. Но, като чели този наш български обичай, остана настрана последните години. Освен, че слънцето премахва микробите, то също така зарежда с прекрасната си светлина и енергия цялата Земя и ни дава живот.


Внесете природата в домът си.
  • Постарайте се във всяка стая да имате поне едно цвете или кристал. Цветята и кристалите са деца на майката природа и за тях се грижат природните ангели (елементалите и девите). Тук бих искала да напомня, да не забравяте да се грижите за вашите кристали - почиствайте ги редовно и ги зареждайте на лунна или слънчева светлина, а може и да им говорите :).
  • Използвайте и етерични масла за да освежите въздуха, мебелите, стените, пода и т.н. За целта в едно шише с пулверизатор, налейте изворна вода и 2-3 капки етерично масло. Периодично пръскайте помещенията, мебелите, а може дрехите и себе си, като си представяте как разпръсквате светлина.
  • Редовно мийте домът си с вода от сварени билки. Какви билки няма много значение, така вие измивате всички енергии внесени отвън, замествайки ги с енергията на билките.
  • Опушвайте редовно жилището си. Подходящи билки са: Салвия(градински чай), Тамян и Лавандула. Палете си редовно ароматни пръчици или ползвайте арома-лампи.
Намерение и Молитва.

 Когато чистим домът си е важно и в какво настроение сме. Забавлявайте се пуснете си музика, пейте, танцувайте или каквото ви е на сърце. Чистете с нагласата, че изчиствате от домът си всичко застояло и ненужно, представяйте си как внасяте светлина.
Ако желаете да поканите вашите ангели и ангели на сградата, да помагат по време на изчистването е важно да ги помолите, тъй като те спазват стриктно закона на свободната воля.

Най-добрата молитва е молитвата казана от сърце с ваши думи. Моята молитва към ангелите звучи така:
Моля архангел Михаил, моите ангели пазите и ангелите на сградата, да ми помогнат да изчистя домът си. Моля ви да преобразувате всичко ненужно в енергията на Божията любов и светлина. Моля всичко което не идва от светлината и Божията любов да бъде премахнато от този дом и преобразувано в Божията любов и светлина. Моля този дом да бъде хармонизиран по най - добрият начин за всички живеещи в него.

Благодаря ви и Амин!

П.С. По мои наблюдения на всеки 3-4 дни е нужно да правим обновяване на енергията в домът ни.
 
С пожелания за Любов и Светлина
Даниела Тодорова 

2 коментара:

  1. Аз смятам да си прекадя с ароматизиран тамян и да си прочета молитва за благославяне на брак.

    ОтговорИзтриване