сряда, 19 октомври 2016 г.

Ангелски карти: "Ангелски напътствия за щастлив живот" - Издадени и в Продажба


Щастлива съм да обява, че ангелски гадателски карти "Ангелски напътствия за щастлив живот, вече са в продажба!

Това са и първите български ангелски карти. Подходящи са за начинаещи и напреднали. Изпълнени са с послания от ангели, архангели, извисени учители и Божества. Техните послания носят любов и оптимизъм, помагащи да се премине по-лесно през училището Живот.



Гадателски карти „Ангелски напътствия за щастлив живот“ са подходящи за ежедневни напътствия, обширни гадания и послания. Те посочват точно тази наша нагласа, която ни пречи, да се чувстваме удовлетворени и щастливи.

Всяка карта съдържа послание и положително утвърждение, приети от мен, Даниела Тодорова.

Купи


Работата над картите е почти две години, те са сбъдната моя мечта. В тях аз съм вложила сърцето си, защото моето най-съкровенно желание е всички хора да са щастливи.
Всички послания са приети от мен, дизайна на картите е мой, всяка една карта в тестета които се продават е минала през моите ръце, наречени и заредени да помагат на хората.
Кутийката към картите, също е ръчно изработена от мен.

А още по-щастлива съм и за отзивите, които получавам от хората закупили картите. Ето и някои от тях:

Калояна Грозева: Благодаря ви много, получих пратката! Картите са страхотни, харесват ми много :)
Мая Цветкова: Привет, Даниела! Днес взех картите и съм възхитена! Благодаря ти!
Деница Христова: Картите са прекрасни! Благодаря!  :)


Моето най-силно желание е всички хора да са щастливи, весели и безгрижни. Да живеем в един мирен и красив свят. Водена от тези мотиви, създадох тази колода карти. Тя е изпъстрена с посланията на Божиите пратеници, които ми бяха предавани за вас.

Благодаря на Бог за дарбите, с които ме е дарил и за доверието му към мен. Благодаря на моите родители, приятели и всички, които помогнаха тази колода карти да достигне до всички вас. Благодаря и на теб, който четеш сега, за доверието ти към мен, за твоето желание и старание да внесеш в живота си повече красота, мир, щастие, светлина и любов.
С обич, Даниела Тодорова


Купи

Няма коментари:

Публикуване на коментар