сряда, 9 ноември 2016 г.

Ангели на Слънцето Рейки - Посвещение

Скъпи приятели,
Днес завърши моето посвещение в Ангели на Слънцето Рейки.
В продължение на три седмици, моите духовни водачи и ангелите на слънцето ми предадоха рейки символи и настройка за работа с Ангелите на слънцето и тяхната енергия.

Рейки Ангели на Слънцето е настройка за работа със енергията на ангелите на слънцето, тяхната енергия е златна. Тази енергия е енергията на изобилието, живителната енергия, изключително нежна и любяща. Помага да се засили
връзката с майката Земя и Бог ( Първоизточника). Балансира нашите енергийни канали, спомага за премахване на блокажи от енергийните ни центрове, засилва нашата аура и енергийно тяло. Спомага за засилване връзката с ангелите на слънцето. Балансира нашите енергийни нива, центрове и канали, за постигане на хармония и енергиен баланс.

Посвещението в Рейки Ангели на Слънцето е в три нива. Като за първите две нива е нужно да имате настройка Рейки Микао Усуи  2-ро ниво. А за Мастер Рейки Ангели на Слънцето е нужно да имате Мастер Рейки Учител в системата Рейки на Микао Усуи.

Предстои ми известен период на пречистване и интензивна работа с новите символи, за да бъдат усвоени напълно от мен. След този период, ще започна да практикувам и да предлагам Рейки сеанси и посвещаване в Ангели на слънцето Рейки. Допълнително ще публикувам тук в сайта информация, когато започна да практикувам

Благодаря на Бог, Учителите, Ангелите на Слънцето, Исус Христос, Петър Дънов, моите духовни водачи и ангели пазители! Благодаря ви за доверието и че избрахте мен да предавам Ангели на Слънцето Рейки!

Желая ви любов и светлина
Даниела Тодорова

2 коментара:

  1. Честита инициация! Мир, Любов и Светлина на вас и всички хора, животни, растения и майката Земя! Да помагате и разпространявате Светлината с много любов :)

    ОтговорИзтриване