четвъртък, 31 август 2017 г.

Послание от Бог

Посланието което споделям с вас дойде при мен след един дълъг период в който най-различни хора очакваха от мен "перфектност", което е "перфектност" за техните разбирания и очаквания.

Тези хора непрестанно даваха идеи каква съм и каква не съм, някои от тях дори ми предаваха подобни "послания от духовния свят". Признавам си тежеше ми на сърцето, но първоначално подминавах, тъй като ангелите и арх. Михаил винаги са ми казвали че съм точно такава каквото е нужно да бъда. Но, дойде един момент в който аз приех думите на хората и се натъжих. Започнах да търся в мен тези "определения" от хората, чудех се как мога да бъда по различна от това което съм след като не го чувствам и ще бъде фалшива.
И така, поплаках си два дни изпълнена с много тъга, реших да питам моя близка приятелка, която ме познава добре дали всички тези неща са истина. Говорейки с нея тя получи послание от Бог за мен, който казваше, че посланията които нараняват и носят тъга не са от Него, Той желае ние да сме щастливи.

Последваха поредица от послания от Бог и арх. Михаил, които получих лично и се успокоих, върнах предишната си увереност точно за половин час. Тогава помолих Бог да ми предаде цяло послание, което желаех да споделя с вас за да ви помага в такива моменти.
След три дни го получих рано сутринта и сега го споделям с вас тук.

"Никой не бива да наранява децата ми. Аз желая те да са щастливи, усмихнати и с мир в сърцата си. Никой не бива да ги нагрубява, да им казва лоша дума или пък да ги съди. Аз не съдя децата си, а ги обичам с цялата си любов, точно такива каквито са дошли тук в този живот.

Защото в цялост душата им е съвършена и те са избрали да дойдат тук с тъй наречените от вас "несъвършенства". Не съществуват несъвършенства в целия свят. И в този свят, който не виждате и не знаете за съществуването му. Всичко е идеално изчислено до последния детайл.

И ти си точно там с всичко което си дошла, в идеалното време, тяло, характеристики, способности и всичко което си. За да е хармонично и цялостно всичко на таз Земя и Вселена.
И това не се отнася само за теб, а за всички хора и не хора. Всички вие може да си мислите, че сте всякакви, но заедно образувате един цялостен организъм.

Всеки един от вас е точно там където е нужно да бъде в своята най - съвършена форма за неговото предназначение.

Мили мои деца, знайте че ако някой ви говори от мое име и ви кара да се чувствате нищожни, несъвършени и подтиснати, то той не говори от Мое Име!
Аз ви обичам с цялата си любов и единствено желая да сте щастливи.

Ваш Баща и Покровител
Бог"

Желая ви Светлина и Любов
Даниела Тодорова




Няма коментари:

Публикуване на коментар