вторник, 17 октомври 2017 г.

Махаватар Бабаджи "Всички сме едно!"

Днес съм водена да споделя с вас моята първа осъзната среща с Махаватар Бабаджи.

Като въведение ще споделя, че повече от година го виждам около себе си. В началото хора, които ми правиха консултация го виждаха и ми предаваха напътствия от него, а след това започнах и аз да го виждам, но не ми се представяше кой е.

През август отново започнах да го виждам и усещам и любопитството ми нарасна още повече и реших в интернет да потърся неговия образ и кой е. И така търсейки го открих това беше Бабаджи.

В следващите редове ще препиша, това което съм написала в дневника си от тази среща, няма да редактирам и преразказвам за да може да е по-достоверно.




"31.08.2017 г.

Сега да напиша аз, за учителя който виждам повече от година. Вчера разбрах как се казва Бабаджи, който се оказа Индиец от тези които изпадат в дълбоко медитивно състояние в пещерите за дълги години, а също така и че работи заедно с Исус Христос.
Снощи си мислех за него и го видях пред мен целия окъпан в светлина - харесва ми, харесва ми че изчака аз да съм готова.
В момента заплаках, усещам го отново. Усещам една мекота, любов и покой, която се излъчва от него. Поласкана съм че ме е избрал. Вчера докато четях за него ми дойде, че ме е избрал заради желанието ми да говоря за истината. А преди малко усетих или ми дойде като мисъл, че аз съм мъдрец на светлината, какъвто е и той и защо да не ме избере. ( тук ще вметна, че повече от 5 години различни мои водачи все ми казват, че съм мъдрец на светлината, което не знам какво значи и до днес.)

Пожелавам си да ми се представи и да ми разкаже малко повече за себе си и за работата му с мен. И ми идва че има време. Леко май е трудно общуването, идва като нещо много далечно и смътно, това което казва и като знание (използва яснознанието за комуникация).
Но определено ми харесва много. Харесва ми че е мил и нежен, май в момента общува с мен. И като чели желае да ме насити с тази негова мекота и неговата енергия за да се чувствам по добре, а и нали това е било моето желание. Също така казва че по този начин, засилва връзката ни за да може скоро по лесно да общуваме и да го чувам по ясно.
Той не е от бързащите, много тактичен, готов да ти даде цялото време, което ти е нужно. Желае и мен да насити с това качество, малко по умерена да съм и да се изпълня с търпение.

Аз се усещам как се обръщам към него с "учителю". Виждам го отново целия огрян в светлина и ми се усмихва. Сега чувам: Когато си готова ще ти предам знание. Отдай ми това нетърпение и избухливост и емоционалност, позволи ми да ги заменя. Пратен съм от Бог при теб мила. Позволи ми да те излекувам от болките и сковаванията -  в момента отново плача, дишам дълбоко и чувам: Точно така издишай всичко. Усещам енергията му която ме облива.
Казва ми ела с мен и ме хваща за ръка и ме повежда. Вървим и ми говори нещо.. казва ми че ще ме отведе на по-безопасно място.
Усещам болките в стомаха и сърцето - напряганията които стаявам. Казва ми - позволи ни да почистим каналите ти. Виждам как лъчи със светлина тръгват отгоре да навлизат в тялото ми. Виждам огромна топка с енергия около главата ми с увредена енергия, той прави нещо с нея, казва - толкова много мисли...

Беше странно, по канала ми освен при третото око каналите се кръстосаха и при гърлото, някакво посвещение получих, не знам какво. Получих и бяла мантия за закрила с неговата енергия - давал я на хората с които събеседвал. През цялото време се обръщам към него с учител и той ме поправя: Нали знаеш, че няма учители!

Ох колко е нежен и мил и някак си грижовен. Виждам го да си слага ръката на върха на челото ми давайки ми светлина и благословия. Чувствам се признателна и благодарна. Сериозно ми е с него, не може по друг начин да се чувстваш. Уважаваш го заради всичко което е и излъчва. Толкова ми харесва усещането, сякаш точно от това имам нужда и не ми се слиза. О, да предаде ми че известно време ще работят с мен на енергийно ниво, да излекуват и поправят увредените енергии, а и като чели чувам да ме подготвят... за какво обаче не знам.

Ама знаех си аз че за да стана толкова рано, някой ще общува с мен (днес станах в 5:30 ч.).
Благодаря за всичко, в момента се чувствам много благодарна. И нещо от последния месец - вече се виждам в духовния свят пораснала като голям човек и той ми казва: Да порасна много.

С Бабаджи ти идва да се държиш като с Гуро, но те спира и казва: Нали знаеш, че няма гуровци и точно това ти е мисията да покажеш. ВСИЧКИ СМЕ ЕДНО!

Ехе... минал е един час."



Желая ви Любов и Светлина
Даниела Тодорова


Няма коментари:

Публикуване на коментар