петък, 11 май 2018 г.

Послание 11.05.2018 г. - Архангел Сандалфон

Добро утро,

Посланието е от архангел Сандалфон, който ни напомня, че Божествения свят е до нас и готов да ни помага. Всички те желаят ние да сме спокойни, радостни и удовлетворени.

Той е тук за нас да ни освободи от напрежението, предава ни че когато сме напрегнати ние излизаме от потока с Божията любов. Всичко е нужно да се случва с лекота.


Архангел Сандалфон

Да си вдъхновен, това е да си в Божия поток и да се оставиш той да те води. Енергията да тече свободно и цялото ти същество, необременено от грижите, да е насочено към това, което правиш.

Грижите и усещането за задължение спират този поток. Помоли ме да ти помогна и се отпусни.

Сега притихни за малко и ми отдай твоите тревоги и грижи. Позволи ми да разпръсна всяка една от тях за да си изпълнен с вдъхновение.

Притвори очи и си представи как един лъч с прекрасна светлина като нежна мелодия се насочва към теб, прониква в теб изпълвайки те с прекрасната си светлина. Поеми дълбоко дъх и задръж за момент, а след това издишай бавно.

Утвърждение: Аз съм чистата Божествена светлина, която ме облива и води напред изпълнен с вдъхновение и усещане за безгрижие. Сега аз се оставям да бъда воден от вдъхновението на своето сърце.


Желая ви ден изпълнен с вдъхновение и любов.

Посланието е получено чрез картите които издадох "Ангелски напътствия за щастлив живот".

Те могат да бъдат закупени от ТУК




Няма коментари:

Публикуване на коментар