сряда, 6 февруари 2019 г.

Послание 6.02.2019 г. - Архангел Чамуил

Добро утро,

Посланието за днес е от архангел Чамуел. Той ни припомня колко е важно да обичаме себе си, да се уважаваме и даряваме с това от което имаме нужда.

Припомня ни че когато ние се обичаме и уважаваме, се изпълваме с покой и енергия. И когато се препълним, тогава ние вече сме готови да я даваме и на другите, и предаваме от нашата любов и покой.


Архангел Чамуил
Изпълни и се дари с любов


"Скъпо дете, за да засилиш любовта в сърцето си, е нужно първо да заобичаш себе си. Любовта е необятна, започни от себе си и постепенно разширявай любовта и към околните.

Когато ни призовеш, мен и ангелите на любовта, ние ще засилим твоята любов във всяко едно начинание и отношение.

Не е нужно да ни молиш само за романтични връзки. Ти имаш искряща нужда да заобичаш себе си и да засилиш любовта първо към себе си. Призови ни и ние ще изпълним сърцето ти с любов, тъй велика, ще разтворим с розовия лъч всяка прашинка, която почерня твоето сърце.

Сега седни в уединение с лист и химикал и ни напиши писмо. Напиши всичко, за което мечтаеш. Започни така:

„Архангел Чамуил и ангели на любовта, сега пиша писмо до Вас с молитви и копнежи. Моля Ви, помогнете ми да се изпълня с любов и докоснете всяко едно описано нещо с розовия лъч на безусловната любов. Моля Ви до мен да застанат ангелите на любовта и да ми помагат, докато се изпълни всяка една молба, описана в това писмо. Благодаря Ви Архангел Чамуил и ангели на любовта.“

И сега опиши всичко, което ти тежи - твоите копнежи, мечти и любовни трепети. Не се притеснявай колко дребни са нещата, за които ни молиш. За нас не съществува малко и голямо. За нас е важно ти да си щастлив и изпълнен с мир, покой и любов."

Утвърждение: Аз обичам себе си, своята същност, ум, тяло и душа. Аз изразявам любовта във всеки един миг от живота си.


Желая ви ден изпълнен с любов и светлина в сърцата ви.

За записване на час за ангелска консултация тел: 0877 117 298


Посланието е получено чрез картите които издадох "Ангелски напътствия за щастлив живот".
Те могат да бъдат закупени от ТУК




Няма коментари:

Публикуване на коментар