понеделник, 17 февруари 2020 г.

Инициация в Ангели на Слънцето Рейки

Рейки Ангели на Слънцето е настройка за работа със енергията на ангелите на слънцето, тяхната енергия е златна. 

Тази енергия е енергията на изобилието, живителната енергия, изключително нежна и любяща. Усеща се като меко злато което се разлива във вашето тяло изпълвайки ви с енергия и топлота.

Помага да се засили връзката с майката Земя и Бог ( Първоизточника).



Балансира нашите енергийни канали, спомага за премахване на блокажи от енергийните ни центрове, засилва нашата аура и енергийно тяло.

Спомага за засилване връзката с ангелите на слънцето, връзката с Девата на Огъня и Саламандрите(елементалите на огъня). А също така и с всички духовни същности работещи със златната енергия като - Арх. Уриел, Арх. Михаил, Арх. Йофиел, Исус Христос, Богиня Лакшми и др.

 Балансира нашите енергийни нива, центрове и канали, за постигане на хармония и енергиен баланс. Също така спомага за връзката с Девата на Огъня и Саламандрите(елементалите на огъня)

Посвещението в Рейки Ангели на Слънцето е в три нива.

Като за първите две нива е нужно да имате настройка Рейки Микао Усуи 2-ро ниво

А за Мастер Рейки Ангели на Слънцето е нужно да имате Мастер Рейки Учител в системата Рейки на Микао Усуи.

Инициацията може да бъде онлайн или на живо.


Инициация в 1-во Ниво "Ангели на Слънцето Рейки"


С посвещението си в първо ниво "Ангели на Слънцето Рейки" вие ще получите два символа Сом Ха и Сом Ха Ке

Символ Сом Ха:

 Засилва връзката с Бог (Първоисточника), спомага по трите основни енергийни канала да тече равномерно енергия и да бъдат балансирани, като заземява енергията в земята.
Може да се ползва като енергийна защита на аурата и енергийните центрове (чакри). Сложен около чакрите той засилва енергията им.
Този силмвол е излъчвател на енергия.

Символ Сом Ха Ке - 12 лъча:   

Засилва светлинното тяло, защитава и вдига вибрацията. Премахва блокажи от чакрите, като трансформира енергията. Отново може да се използва като защита на чакрите и аурата. Уравновесява егото, пробужда душата и съзнателното пребивавене в тялото, засилва интуицията и духовните възприятия


Инициация 2-ро ниво "Ангели на Слънцето Рейки"


С посвещението си във второ ниво "Ангели на Слънцето Рейки" вие ще получите символа Сом Ха Ке - 19 лъча.

Символ Сом Ха Ке - 19 лъча:

Е следващо ниво на засилване на вашето енергийно светлинно тяло. Тук вече са включени и по второстепенни чакри (енергийни центрове), като коленете, краката и ушните чакри.

Значението му е същото като Сом Ха Ке - 12 лъча, но с по-голяма сила.
Този символ спомага за трансформация на силно увредена и уплътнена повредена енергия, също така в моя личен опит аз го използвам когато в даден енергиен център, напълно липсва светлина. Изклюително силен и мощен символ.


Инициация Мастер Учител ниво "Ангели на Слънцето Рейки"


С посвещението си в трето-Мастер Учител ниво "Ангели на Слънцето Рейки" вие ще получите символа Сом Ха Ке - 22 лъча.

Символ Сом Ха Ке - 22 лъча: 

С този символ вие ще можете да предавате и иницирате в "Ангели на Слънцето Рейки". 
Важно! Символа не се използва за лечение върху други хора. 

Това е изключително мошен символ, той ще засили вашето светлинно тяло, аура и енергийни центрове с още по-голяма сила. 
Може да го използвате върху себе си като енергийна защита, в моменти когато ви е нужна силна такава. Също върху вашите енергийни центрове, но в никакъв случай върху други хора, тъй като те не са подготвени за тази силна енергия и може да чувстват силен дискомфорт.



"Ангели на Слънцето Рейки" ми беше предадена от мойте духовни водачи и ангели пазители. В продължение на три седмици, символите ми се даваха един по един. Първия символ Сом Ха получих на моята вила която се намира в областта Добърчин, в медитация ми беше показан символа и името му. В онзи момент не получих повече разяснения за него. Втория етап, беше след седмица, когато ми бяха дадени и Сом Ха Ке - 12 и 19 лъча, след още седмица ми беше даден и Сом Ха Ке - 22 лъча и тогава моите водачи ми предадоха че това са символите на "Ангели на Слънцето Рейки" и ми дадоха пълни напътствия за всеки един символ и тази Рейки система за енергийно лечение.
Изключително съм благодарна на Бог, моите духовни водачи и ангели, за доверието им към мен и щастието да ме посветят в любящата енергия на "Ангели на Слънцето Рейки".

Ако желаете посвещение в 'Ангели на Слънцето Рейки" може да се свържете с мен, като ми пишете в Контакти или ми се обадите на тел; 0877 117 298 - Даниела Тодорова

Желая ви любов и светлина
Даниела Тодорова

Няма коментари:

Публикуване на коментар