сряда, 5 август 2015 г.

Богиня Мойра: "Бъди Господар На Живота си"

Да си господар на живота си е едно от най - успокояващите усещания. Да знаеш, че ти градиш съдбата и живота си и във всеки един момент можеш да го промениш.

Много често ние търсим причините за нашата неудовлетвореност извън нас, отдаваме го на хората в обкръжението ни, държавата, социалното ни положение и на куп други причини.
А всъщност всичко зависи само от нас. Ако решим и желаем нещо искрено и с цялото си сърце, ако вложим енергията си в осъществяването на желанието ни, няма сила която да ни попречи, то да не се случи, напротив силите ще ни помагат да се случи. Историята е препълнена с истории на хора, които от най - ниското стъпало  с едно свое решение са стигнали върха. Щом на тези хора външните фактори не са попречили да стигнат там където са пожелали, какво би попречило на нас.


Цялата сила е в нас, само е нужно да го пожелаем и след това да действаме, спрямо желанието си, да вложим енергията си в осъществяването на тази мечта. Във всеки един момент от живота си ние имаме избора да решим: дали ще бъдем силни и господари на живота си или пък ще предпочетем да се оставим другите да ни водят и да се оправдаваме с тях.

Послание от Богинята Мойра:
"Аз съм Богинята Мойра, великата жрица на съдбата, приветствам теб дете на вселаната, твойта сила е невъобразима и съдбата е в твои ръце. Всеки един миг ти градиш свободата си и живота ти занапред.
Приеми мойте дарове, силата, куража и величието на великата майка-Богинята, ти нейно дете с невъобразима сила. Призови ме да ти помогна да вземеш контрола над живота си и аз ще ти помогна да вкараш в ред, всеки един аспект от него.
Призови ме и аз ще съм до теб сега и завинаги.
Аз съм Ти, Ти съм аз, ние сме едно - Велики повелителки на съдбата. Любовта е навсякъде около теб."

И молитвата, която ми беше предадена:
О, Мойра велика Богиньо призовавам теб сега. Ела и ме орисай да бъда сам свой господар.
О, Богиньо Мойра, научи ме да водя сам своята съдба, научи ме и вкарай ред в живота ми. Научи ме да градя светло бъдеще.
О велика трилика Богиньо, Благодаря!
Информация за Богиня Мойра събрана от интернет пространството.

МОЙРА -богиня на съдбата в древногръцката митология.
ТРИТЕ МОЙРИ- дъщери на Зевс и Темида

КЛОТО - държи хурка-символизира нишките на живота.
ЛАХЕЗИС - държи кълбо - символизира превратностите на съдбата.
АТРОПОс - държи ножица - символизира прекъсване нишката на живота.

Мойрите в древногръцката митология са богините на съдбата. Дъщери са на Зевс и Темида, а според някои източници на Зевс и Ананке или на изначалните богове Хаос и Никта. Те предат нишките на съдбата на всеки смъртен.
Когато на бял свят се появи дете, мойрите идват при него и предсказват съдбата му. Те не трябва да бъдат гледани, нито подслушвани. За да се спечели благоразположението им, трябва да се остави до новороденото - вино, 3 хляба и пари. Ако на сутринта даровете ги няма, значи детето ще има дълъг и щастлив живот.

С пожелания за Любов и Светлина
Даниела Тодорова

Няма коментари:

Публикуване на коментар