понеделник, 12 октомври 2015 г.

Архангел Чамуил

Скъпи приятели,
Месец Октомври за мен е специален месец. На 8 Октомври е моят рожден ден, а също така преди година през Октомври започнах и този блог.

 Искам да споделя с вас подаръка ми за рожденият ден от духовният свят. А той беше запознанство с архангел Чамуил и ден прекаран с него и любящата му енергия. Той направи моят ден великолепен и изпълнен с много любов в сърцето. Сърцето ми беше толкова много препълнено с любов, че поисках да я споделя с вас и помолих архангел Чамуил за послание към вас, което да публикувам тук.

А ето и посланието, което приех от архангел Чамуил специално за вас:
"Здравей дете, 
Както вече знаеш, всичко различно от безусловната любов е една голяма илюзия.

Когато ни призовете, мен и ангелите на Любовта, ние ще засилим вашата любов във всяко едно начинание и отношение. Не е нужно само за романтични връзки да ни молите. А и вие имате искряща нужда да заобичате и засилите любовта, първо към себе си.

Любовта е необятна....започнете от себе си и постепенно разширявайте любовта и към околните.

Призовете ни, ние ще изпълним сърцето ви с любовта тъй велика, ще разтворим с розовият лъч всяка прашинка, която почерня сърцето ви. Призовете ни...

Защо сега не седнете в уединение с лист и химикал и не ни напишете едно писмо. Напишете всичко за което мечтаете. Започнете така:

  Архангел Чамуил и ангели на Любовта, сега пиша писмо до вас с молитви и копнежи. Моля ви помогнете ми да се изпълня с любовта и докоснете всяко едно описано нещо с розовия лъч на безусловната любов. Моля ви до мен да застанат ангелите на Любовта и да ми помагат, докато се изпълни всяка една молба, описана в това писмо.

Благодаря ви архангел Чамуил и ангели на Любовта.

И сега опишете всичко което ви тежи, вашите копнежи, мечти и любовни трепети. Не се притеснявайте колко дребни са нещицата, за нас не съществува дребно и голямо. За нас е важно, вие да сте щастливи и изпълнени с мир, покой и любов.

Когато завършите с писането, помолете ни да запълним сърцето ви с романтична любов. И, О не, не си мислете, че ще ви накараме да се влюбите в някого... Ще ви помогнем и запълним с романтична любов към вас.

Ваш скъп архангел Чамуил и ангели на Любовта.
Любовта е тук и навсякъде около вас (нас). "

С пожелания за Любов и Светлина
Даниела Тодорова


1 коментар:

  1. Благодаря ! Любовта е тук и навсякъде около нас и в нас и нека винаги изпълва сърцата ни !

    ОтговорИзтриване