вторник, 30 август 2016 г.

Ново: "Любовни тълкувания" и "Таро гадания".

Най-новите услуги, които предлагам са интуитивни консултации.
В тези сесии с помощта на колодите карти: "Ангелско Таро" и "Ангели на романтиката", се постига обширно и точно тълкуване.

Услугите са разделени в две категории:
"Любовни тълкувания" и "Таро гадания".


До края на септември тези консултации са на промоционална цена от 20 лв, вместо 30 лв.

Подредбите от които, може да избирате са:


"Любовни тълкувания"

Любовна подредба: Подредба с десет карти, която е подходяща за отговор на любовни въпроси. 

Подредба "Колелото на баланса": Тази подредба с карти таро се използва за предсказване на въпроси от интимен, любовен характер. Всеки знае, че връзката между двама души се гради на доверие и компромиси. Подобно на въртящо се колело всеки се опитва да догони другия и когато това стане се смята, че двойката е открила идеалната среда във взаимоотношенията.

Огледална подредба: Тази подредба е подходяща както за намиране на отговор за любовни въпроси така и за бизнес партньорства.

Подредба Безкрайност: Подходяща подредба за анализ на взаимоотношения с даден човек, а също така и за разкриване на вътрешни противоречия.


"Таро гадания"


Подредба "Спирала"/Цел в Живота: Тази подредба с карти таро е подходяща за разбиране на ситуации през целия ни живот.

Подредба "Мандала" – Цел в живота: Подредба при, която се използват девет карти, които се подреждат по оказания ред. Засяга, мечтите, амбициите, идеалите, възможностите и стъпките за постигането им.

Подредба "Келтски кръст" - класически: Основна подредба, която се използва за всякакви въпроси и проблеми. Практична за отговор на въпроси свързани от личен характер и такива, касаещи общата ситуация.

Подредба "Келтски кръст" - вариант две: Основна подредба, която се използва за всякакви въпроси и проблеми. Практична за отговор на въпроси свързани от личен характер и такива, касаещи общата ситуация. Тази подредба се различава от класическата с това, че тук се разглеждат миналите събития по-задълбочено с цел да се извадят и разяснят - поведенческите модели довели до ситуацията и разяснява, какво е нужно да се предприеме за преодоляването. Работи се с подсъзнанието и скритото, дава насока и за близко бъдеще.

Може да си запишете час на телефон: 0877 117 298 - Даниела Тодорова
Или да ми пишете от формата за контакт.


Няма коментари:

Публикуване на коментар