петък, 19 август 2016 г.

Трансформацията, Знаците и Новото начало

Последният месец за мен е трансформиращ и освобождаващ от всичко старо. Намирам се в лична година 9, с път на живота 9 и в година с вибрация 9.
Тази статия я пиша под влиянието на тази трансформация в мен. Дори, тя самата е новото в мен. Имам нужда да споделям с вас личния си опит, не че до сега не съм. Но, просто изпитвам нужда, да споделям и по личните преживявания. За пътя, моите чувства и помощта която получавам от Духовния свят.

Искрено се надявам, да ти бъде в полза, и ако и ти се намираш тук като мен... го пиша за теб.

Освен, че цялата година ми е освобождаваща, последният месец е направо - дори не знам как да го опиша, може би като интензивен.

Започна със знаците.
Всичко някак си започна да отива надолу, постепенно с ескалация. С всеки ден се чувствах все по-неудовлетворена, подтисната, а и в живота ми сякаш всичко вървеше на обратно.
Даже сега осъзнавам, че последните три месеца съм била така, но кой да ти забележи. Било е в по-малка степен. Аз обаче, обичам да се боря с вятърните мелници... И така си повтарях, не аз съм силна, мога да се справя, само малко повече усилия е нужно да вложа.

Продължих си така до този месец, не знам точно кога стигнах критичната точка в която вече не знаех как да изляза от там където се намирам. Просто блокаж. Вече се бях изчерпала, бях пробвала всичко което главата ми може да роди. И ей така, последните две седмици, давам на заето, искам да мисля, да търся решения - но не мога, главата ми е просто празна. Стигнах критичната точка в която просто, не мога да продължавам, нито физически, нито психически. Дойде едно желание да спра.

Претрупана съм от работа, толкова неотложни неща има които изискват решение и то беше за вчера това решение... Но аз си почивам :), медитирам, правя освобождаващи и изчистващи медитации. Лежа си и просто блуждая. И само знам, че всичко което ми е доставяло удоволствие, вече не ми носи такова. Започвам да осъзнавам, че е време да продължа напред, и в главата ми се е загнездил въпроса "Как?". После си припомням всички уроци от ангелите и духовния свят: въпроса "Как?" е работа на Бог и вселената, от мен се иска да намеря, кое е това нещо, което ме кара да се чувствам пълна и удовлетворена.

Ангелите са до мен, в този период, се моля много и съм помолила Бог да ми изпрати много ангели, понеже имам нужда да усещам неговата подкрепа. И последните дни се чувствам толкова отпусната. Има една сила (най-вероятно са много духовни помощници), която някак си ме води и ми шепне: отпусни се, дай си време и освобождавай всичко, което не ти харесва. 

В началото се бунтувах, как така толкова много задачи имам, и това и това, не може така да си лежа просто, след 4-5 дни е изпращането на кутията, а тя е свързана с толкова много ангажименти. И след това отново проблясък: Твоята работа в момента е да се отпуснеш, да се погрижиш за себе си, защото ти мила остана на много заден план и дори не забеляза промените, тези в теб и около теб, не забеляза новите трепети, копнежи и че е време да пуснеш всичко старо.

В тези дни, аз осъзнавам все повече нуждата си да пиша и ми е толкова приятно. Дори в момента, няма умора, просто изливам, думите просто текат... главичката ми е празна, но започват да идват проблясъците и истинските ми желания, които започват да изплуват малко по малко.

Едно от тях е да споделям с вас и другата страна, която седи зад посланията които публикувам. Тези послания, почти всички са дошли в ей такива периоди. Зад тях седят, въпросите които съм си задавала дълго време, търсенето на истината и преживяната история.

Сега, ако беше старата Даниела, щях просто да публикувам посланието, което получих, без да разкривам какво седи зад него. Всъщност са две послания, които преди бих ги сляла, но сега смятам да ти ги споделя чисти и нередактирани.

Тези послания са за всички, не са само за мен. Те са за всеки, който в даден момент се чувства приклещен от обстоятелствата, зациклил и усеща, че просто не може повече така, както до сега е живял и не знае какво да прави.

Посланията...

"Сега е важно да се погрижиш за себе си мила. Много е важно, направи го от любов към себе си. Нали желаеш да се обичаш? А това означава, да се грижиш добре за теб и тялото ти. Почивай си мила! Наслаждавай се, отпусни се и се разтвори в нашата прегръдка. отпусни всичкият този стрес и ни позволи да го заменим с любящата енергия на Бог.
Ние Ангелите"

" Когато си блокирал и не знаеш на къде да отидеш, какво да правиш. най-доброто, което можеш да направиш е да оставиш всичко. Започване на освобождаващи и пречистващи медитации. Никаква работа и се отдай на почивка. И в даден момент, когато достатъчно се изпразниш от старото, ще започнат да изплуват и проблясват, неочаквани решения и гениални идеи.
Твой скъп архангел Михаил."

Желая ви Любов и Светлина
Даниела Тодорова

Няма коментари:

Публикуване на коментар