понеделник, 6 юли 2020 г.

5 Причини да използваме Енергийна Защита

Енергийната защита е част от духовната практика, която е омаловажавана и често пропускана стъпка. 


В практиката ми като консултант и обучител в духовното развитие съм забелязала, че малко хора си правят енергийна защита и я пропускат, като не и отдават голямо значение.Енергийната защита е важна и задължителна за всеки тръгнал по духовния път и практикуващ, но и не само за тези хора е важна, а за всеки.

В тази статия ще ви дам 5 Причини да използвате Енергийната Защита. И се надявам, по този начин да ви стимулирам да я внесете в своята ежедневна рутина.

1-ва Причина: Запазва вашето енергийно поле - аура!

Енергийната Защита се явява като един филтър около вашата аура, като ви предпазва през деня от енергията на завистта, лоши очи, енергийни вмешателства, източване на енергия и още много други неща, които са невидими за вас.

2-ра Причина: Помага ви да имате спокойни и ясни мисли!

Когато си направите Енергийна Защита, тя спира  всякакви чужди мисловни модели да навлезнат във вашето енергийно поле. По този начин у вас остават само вашите мисли. Много често дори не осъзнаваме кои мисли са наши и кои не.

3-та Причина: Помага ви да запазите ресурса си от енергия за целия ден!

Да, енергийната защита ще ви предпази от това да източат енергията ви и тя ще си е само за вас. Случвало ли ви се е още по средата на деня да се чувствате изчерпани и изморени?
Направете си енергийна защита и тогава енергията ви ще си е само за вас.

4-та причина: Дава ви сигурност по време на медитация или духовна практика, от негативни вмешателства!

Когато медитираме и се отваряме за духовния свят и енергии, нашата аура се отваря. И въпреки, че например медитираме със светлите енергии, най-малкото там където се намираме физически в момента и около нас, не всичко е само светли енергии. По този начин в нас навлизат не само светлите енергии, а и увредените.
Друг пример: ако сме призовали например Архангел Михаил. Знаете ли че кой ще дойде зависи от това на какво енергийно ниво и вибрация сте в момента? За това ако преди да започнете си сложите нергийна защита, тя ще спре вмешателството на зловредните енергии.

5-та Причина:
Искате да сте жизнерадостни, изпълнени с енергия, да сте още по енергични, да сте в потока на изобилието, да привличате хубави неща в живота си, да имате красиви и спокойни мисли. Да сте жизнени, радостни и да преуспявате!

Слагайте си всяка сутрин енергийна защита около вашата аура. По този начин тя застава като филтър около вас, отсяващ всички увредени енергии. Помага ви да запазите своята енергийна чистота и висока вибрация.

! Енергийната защита е една от най-важните стъпки за да се чувствате добре.
! Енергийната защита ще запази вашата енергия, за постигането на мечтите ви.


Надявам се да съм успяла да ви стимулирам да включите енергийната защита в ежедневната си рутина. 

Тази статия я написахме за вас, Аз - Даниела Тодорова и архангел Михаил, той ми диктуваше, а аз записвах. 
С негова помощ създадохме за вас Видео Курс "Енергийна Защита"
С това видео обучение, ще разберете как да се предпазвате в различни ситуации, ще научите много техники за защита като: техники с визуализация, кристали и етерични масла. И още, защо понякога не действат защите, които ползвате и още много полезна информация.


Ако смятате, че статията е полезна споделете я с вашите приятели. Нека повече хора да научат, ползите от енергийната защита.

А вие използвате ли енергийна защита?
Аз използвам всяка сутрин.

Желая ви любов и светлина
Даниела Тодорова







Няма коментари:

Публикуване на коментар