понеделник, 20 юли 2020 г.

Богиня Бриджит Рейки


Даниела Тодорова е посветена в "Богиня Бриджит Рейки" от Богиня Бриджит. 

Тази рейки система идва като дар към жените, да балансират своята женственост и сила. Дарява със закрила, мъдрост и изпълва с женска сила.


За да бъдете посветени в  "Богиня Бриджит Рейки" е нужно да имате инициация в Рейки 1-во ниво. 

С инициацията вие ще получите един символ за връзка с енергията на Богиня Бриджит, обучение и сертификат.


Действието на символа "Богиня Бриджит Рейки" е:

  • Засилва връзката с Богиня Бриджит.
  • Има защитно действие.
  • За изпълване с женска сила.
  • Когато имате нужда да отстоявате собствената си истина
  • Освобождаване от енергийни връзки от стари любовници.
  • Грижа за жената - дарява със закрила, мъдрост и сила.
  • За лечение на женските органи, лечение на емоционални травми.
  • Енергийно пречистване и засилване на аурата.

Ако желаете посвещение в "Богиня Бриджит Рейки", може да ми пишете от формата в Контакт или да ми се обадите на тел: 0877 117 298


Коя е Богиня Бриджит?

Богиня Бриджит е известна като "Триликата богиня на пламъка", която пречиства с огън, дарява с плодовитост и съзидателност и подпомага лечението.

"Трилика" или "Тройна богиня" означава, че Бриджит има три различни лица или аспекта, сякаш е три отделни личности, всяка от които има свои цели и задачи.

Келтска богиня на водата и огъня. Тя е нежна и мила и в същото време строга и силна. Известна още като Брид, Бригит, Света Бриджит, Бригантия, Мария Галска, Брайд, Бригид.

Бриджит е богиня-воин, постигнала съвършено равновесие между женственост и потресаваща сила. Съществуват различни мнения за значението на името й - "сияйна", "блестяща стрела" или "могъща". Всички тези имена й пасват идеално.
Първоначално Бриджит била почитана келтска богиня, обичана най-много в древна Ирландия. През V в. католическата църква я приема в лоното си под името Света Бригид.

Като слънчева богиня тя въплъщава елемента огън и обикновено се изобразява с лъчи светлина или огън, излъчвани от главата й.

Тя е покровителка на лечебните изкуства, плодородието, поезията, музиката, пророчеството, селското стопанство и ковачите. Много хора я наричат ​​и Богинята на кладенеца, тъй като тя също има връзки със стихията на водата. Кладенецът е свещен, защото произлиза от земната утроба, а Бригид е също Майката Земя или Богинята-майка. 


Желая ви любов и светлина

Даниела Тодорова


Няма коментари:

Публикуване на коментар